x
Kelionės į Egiptą

Egiptas – viena iš populiariausių atostogų krypčių dėl visus metus lepinančio gero oro, šilto Raudonosios jūros vandens ir įspūdingo povandeninio pasaulio.

Hurgada – poilsiui ir pažinimui.

Kurortas įsikūręs ant Raudonosios jūros kranto, kurį dėl smėlėtų paplūdimių ir skaidraus šilto vandens mėgsta keliautojai iš viso pasaulio. Čia siūlomas spalvingas povandeninis gyvenimas, linksma naktinio pasaulio scena ir all-inclusive viešbučių rojus. Iš Hurgados patogu vykti į populiariausias ekskursijas – faraonų miestą Luksorą ar pasaulio stebuklus saugantį Kairą.

El Gouna – kaituotojų rojus.

El Gouna įsikūrusi vos 20km nuo Hurgados. Tai nedidelis prabangus miestelis, panašus į Europietišką kurortą. El Gouna žinoma dėl jaukios atmosferos, daugybės restoranėlių ir įspūdingos milijoninių jachtų prieplaukos. Sekli ir visus metus šilta jūra yra tinkama jūros aitvarų sportui, todėl čia įsikūrusios geriausios kaitavimo mokyklos Egipte.

Šarm el Šeichas – Sinajaus perlas.

Šarm el Šeichas – tai žavus kurortinis miestelis Sinajaus pusiasalyje, žinomas dėl įspūdingo povandeninio gyvenimo. Šis kurortas apjuostas kalnais, todėl jis apsaugotas nuo vėjų ir tinka poilsiui visus metus.

Marsa Alam – gamtos draustinis.

Kurortas įsikūręs Egipto pietuose, mėgstamas tarp nepaliestą gamtą ir ramybę vertinančių turistų. Dėl koralų ir vandens gyvūnijos gausos, šis regionas sužavės net visko mačiusius nardymo entuziastus. Marsa Alam’e galima sutikti retuosius diugonius, net kelių tipų ryklius, įspūdingo dydžio jūros vežlius ir pamatyti apie 200 skirtingų rūšių koralų.